VASTE LIJN

0599 213103

MOBIEL

06 20927497

E-MAIL

info@finance4fashion.nl

Finance 4 Fashion

Finance 4 Fashion is een ervaren speler in de markt en sparringpartner voor bedrijven in de Fashion, Sport en Lifestyle Branche. De bedrijfssectoren Detailhandel, Consumer Goods en Industry vallen hier ook onder. Wij werken met name in Noordelijke regio van het land; van Groningen, Drenthe en Friesland, tot aan Overijssel, Gelderland en Flevoland.
Finance 4 Fashion heeft ervaring in het werken voor familiebedrijven, middelgrote (profit) ondernemingen en multinationals.

Ronald van Dijk
Ronald van DijkDirecteur
Bij vragen of opmerkingen kunt u gebruik maken van het contactformulier. Wij zullen op werkdagen binnen 24 uur reageren.

Onze Missie

Met onze brede kennis en jarenlange werkervaring, is Finance 4 Fashion een betrouwbare partner in de financiële dienstverlening. Wij fungeren als senior interim financial op managementniveau. Wij willen graag organisaties en hun werknemers op de afdelingen inkoop, verkoop, logistiek en finance naar een hoger niveau brengen. Wij zien het als onze missie om onze klanten op zeer professionele, betrouwbare en flexibele wijze te adviseren en te ondersteunen op elk financieel gebied.

Veel Expertise In De Fashionbranche

Als ervaren partner in de fashion, sport en lifestyle branche, denken wij met u mee op het gebied van specifieke bedrijfsonderdelen. Wij kennen de effecten van seizoensinvloeden en de cyclus van collecties en samples. Daarnaast kunnen wij de omzet en kostenverloop binnen de Wholesale en Retail monitoren en bijsturen tot meer rendabele omzetprognoses en verbeteringen in de bedrijfsresultaten. Door de bundeling van branche expertise en financiële vakkennis, kan Finance 4 Fashion als financieel adviseur direct inspringen op specifieke bedrijfsonderdelen binnen de modebranche.

Sparringpartner Met Klantgerichte Focus

Met onze klantgerichte focus en brede expertise, willen wij zowel de Fashion, Sport en Lifestyle branche, maar ook de Retail, Industrie en Consumer Goods bedrijven ondersteunen. Wij zijn daarom voor al onze klanten binnen deze sectoren een sparringpartner op niveau. Het niveau van gedegen financieel advies, consultancy en financieel interim management. Precies daar waar u het nodig heeft.

Onze Onderscheidende Kernwaarden

Finance 4 Fashion streeft de onderstaande kernwaarden na:

  • Hoge mate van deskundigheid en jarenlange werkervaring

  • Een vast contactpersoon die uw bedrijf grondig wil leren kennen

  • Sparringpartner voor strategische en beleidsmatige financiële vraagstukken

  • Altijd maatwerk advies, zowel gevraagd als ongevraagd

  • Kosten besparen, efficiency verhogen en hogere omzetten behalen

Diverse Branches Die Wij Ondersteunen

Fashion Finance 4 Fashion

FASHION

Retail Finance 4 Fashion

RETAIL

Sport Finance 4 Fashion

SPORT

Consumer Goods Finance 4 Fashion

CONSUMER GOODS

Lifestyle Finance 4 Fashion

LIFESTYLE

Industrieel Finance 4 Fashion

INDUSTRIE

“Samen streven naar optimale financiële resultaten”

NEEM CONTACT OP